Utmanande och lärorikt uppdrag

I somras fick jag ett meddelande från Elena, grundaren av Tre sockor, på Instagram att hon letade efter en illustratör. Trots en hemsk förkylning så var jag snabb med att svara, den här chansen ville jag inte missa!

Efter det har det varit många vändor fram och tillbaka med mail och utkast, och många gånger där jag tvivlade på mig själv. Jag släppte det, gjorde något annat och fick nya idéer. Sen var det bara att testa sig fram, göra om, vrida och vända, och försöka hitta det som passade Tre sockor bäst.

Till slut blev det 44 illustrationer som ska användas i en produkt (fortfarande lite hemligt) som Tre sockor håller på att ta fram. Håll utkik efter den på www.tresockor.com och där kan du även läsa mer om vad Tre sockor handlar om, tro mig det är väldigt intressant och man börjar tänka själv på hur man ser på olikheter.

Jag har fått lära mig mycket under det här uppdraget, dels om olikheter och uppfattningar men även om hur jag själv arbetar. Ge inte upp! På bilden syns några av mina personliga favoriter av de 44 illustrationerna. Jag ser fram emot att produkten blir klar så den kommer till användning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *