Mittemellan allt annat

Återhämtning vad är det? Jag kan inte hålla mig borta från att göra porträtt även på fritiden, porträtt som jag vill göra på eget initiativ, inte för att jag måste. Så fort jag är klar med det senaste porträttet så hinner jag knappt blinka innan jag är igång med nästa. Det är många bilder som jag sparat för att det är något med dom som jag finner utmanande. Med andra ord så tecknar jag så fort jag får chansen oavsett tid på dygnet.

Häromdagen blev jag klar med det senaste porträttet och igår kväll började jag med ett nytt (det bara hände utav farten). Men ett porträtt i taget nu! Jag kom i kontakt med Ida på Instagram (www.instagram.com/idaaohmann/) och fastnade snabbt för en av hennes bilder, hennes blåa ögon är ju perfekta! Då var det igång igen!

Kolla videon så får du en snabbversion av hur porträttet gick till.

Program: Procreate

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *