Mitt första bokomslag

Efter att ha stått och stampat länge på samma ställe och till slut vågat ta ett steg framåt så dyker nya vägar upp. Jag tog ett stort steg på en helt ny väg och har inte bara träffat nya människor utan också fått uppdrag, oavsett omfattning, som utmanat mig. Att få göra bokomslaget till Swedish Icons nya bok om dalahästen var ett av mina första uppdrag på den här nya vägen. Ett bokomslag!! Jag längtar efter att få se den tryckt på papper och läsa (och lära mig) om dalahästen.

Jag var så exalterad och fokuserad att börja illustrera att jag glömde börja spela in när jag började med illustrationen. Den första hästen är nästan klar i videon men det finns ju tre till! Efter inspelningen och längre fram i uppdraget så lägger jag även på en skugga som inte är med i videon (se i slutet).

Håll utkik efter den färdiga boken på www.swedishicons.se!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *