Ett glädjerop varje gång!

Jag har tänkt på julen länge nu. Eftersom det tar mig 7-9 timmar att göra ett realistiskt porträtt så gäller det att vara ute i god tid om jag vill hinna med beställningar till jul. Så därför har jag lagt upp två olika varianter på porträtt i min webbutik för beställning. Porträtt är det som jag tycker är mest utmanande och roligt att göra. Men det behöver inte vara en julklapp, det kanske är någon som ska gifta sig nästa år och vill ha ett bröllopsträd där man kan lämna fingeravtryck eller ett alfabet till ett barnrum? Då kan det vara passande att shoppa loss nu när jag har en tidig julrea!

Om du, som läser detta, inte är intresserad av att köpa något så får du gärna tipsa vänner och bekanta. Som företagare behöver man allt stöd man kan få och ja, jag gör ett glädjerop varje gång någon beställer produkter, logotyper, namntavlor, följer mig i sociala medier och mycket mer. Det gör mig så glad!!!

Tack för att du besöker min hemsida!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *