Från ett samarbete till ett annat

I våras när jag började frilansa som grafisk formgivare/illustratör så visste jag inte riktigt vart jag skulle börja någonstans. Som en blixt från en klar himmel dök Matilda upp och behövde personer att öva coachning på. Utan tvekan skickade jag ett mail om intresse så fort som möjligt.

Därefter hade vi samtal där vi arbetade med frågeställningar, vad vill jag, vad känns rätt och hur ska jag nå olika mål. Matilda ställde frågor som satte igång tankarna och fick mig att inse att jag måste fokusera och vara öppen för nya möjligheter. Det kändes tryggt att diskutera med Matilda. Flera av frågorna har jag kanske inte ens svar på idag, eller så har svaret ändrats sedan dess men jag provar mig fram. Oavsett om en uppgift är lyckosam eller inte så har jag lärt mig något av det.

Inte nog med att Matilda guidade mig i början av allt detta så har hon även gett mig förtroendet att skapa en logotyp till hennes företag Coachera. Tro mig, det tog många utkast innan det blev rätt! Den utvecklades från detaljer i form av cirklar till en typografisk och klassisk logotyp. Inte så mycket konstigheter och rakt på sak. Nu har hon dessutom äntligen fått igång hennes hemsida så passa på att läsa mer om henne där, www.coachera.se. Och tveka inte att hör av dig till henne om du behöver en coach!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *