Ett hjärta till mamma

I januari kom jag i kontakt med Stiftelsen Mammahjärtat och vi bollade lite idéer om hur jag kunde bidra med mina kunskaper. Det resulterade i en illustration som kommer att användas på lite olika sätt i verksamheten. Illustrationen handlar om att visa lite kärlek för en ensamstående mamma. Precis det som stiftelsen arbetar med! Händerna sträcker fram gula hjärtan, vilket är Mammahjärtats symbol, till mamman som har fullt upp med både barn, meditation och tvätten som syns i bakgrunden.

Medan vi ändå håller på så har jag även blivit ambassadör för Mammahjärtat! Stiftelsen vill bredda sig över Sverige och jag är nu kontaktperson för Dalarna. Jättekul att få se hur det kommer utveckla sig och på vilka fler sätt jag kan bidra!

Läs mer på www.stiftelsenmammahjartat.se och visa lite kärlek genom att ge ett bidrag. Eller du kanske kan tipsa en ensamstående förälder om stiftelsens arbete.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.