En explosion av kärlek

En liten bebis förändrar allt, iallafall för mig, och kärleken är överväldigande. Deras små händer, fötter, öron och den lilla näsan. Jag kan inte slita blicken och vill stanna i stunden för alltid. En explosion av kärlek och det bästa jag någonsin skapat. Mitt lilla universum.

Möjligheten att se världen genom ett barns ögon, all fantasi och knasiga berättelser är något av det bästa jag vet! Jag försöker hänga med ända ut till rymden och ner till havets botten. Det finns inga gränser och är otroligt inspirerande.

Jag har antecknat en del roliga citat från min son i hopp om att det en dag ska få sin form i något. Det måste få växa fram precis som de små barnen som bara blir större och större. Kan vi pausa tiden en stund bara så jag hinner med?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.